Hea lugeja!

Mõned aastad tagasi tegi minu hea sõber Marit Ilison mulle kodulehte ja selle käigus küsis, et mida ma tahan sinna kodukale panna, loodetavasti ikka artikleid ka. Minu vastus oli kindel ei – ma ei kirjuta ja ei kavatse ka kirjutama hakata. Aga Marit ei kuulanud, ütles ainult, et küll ma kunagi midagi ikka kirjutan ja meisterdas kodukale artiklite “pesa” valmis. Nõnda siis olingi “sunnitud” kirjutama esimese loo.

Täna võin öelda, et olen iseennastki üllatanud. Justkui tõestuseks, et kõik on võimalik. Kirjutanud olen siiski tänu sellele, et keegi on neid lugusid tellinud ja lugenud. Tänutäheks kutsun oma lugejaid loengule “Neuroteadus ja vestlused”. Neuroteaduse teemat olen uurinud eelkõige juhtimise kontekstis ja see teema lipsab minu artiklitesse peaaegu iga kord sisse.

Mõned vihjed, millest juttu tuleb:

  • Mismoodi meie aju juhib meid, kui tajume sotsiaalset ohtu?
  • Miks kaaperdavad emotsioonid mõnikord meie loogilise mõtlemise?
  • Mis juhtub meiega, kui keegi teeb meie aadressil kriitikat või saadab meie suunas hinnanguid?
  • Kuidas lugeda “ridade vahelt”, mis toimub vestluspartneriga?

Ootan sind loengule “Neuroteadus ja vestlused” 16.mail kell 17.00-18.30 Lastekirjanduse Keskuses (Pikk 73). Uudiskirja lugejatele on pilet 20 Eur, tavahind 50 Eur.

Registreeri ennast kohe siin ning kanna osalustasu arvele OÜ Rutiina EE752200221033260971, selgitusse: Loeng, osaleja nimi.